Bedankje voor personeel

Datum: juli 7, 2021
Categorie: Dienstverlening
Bedankje voor personeel afbeelding 01

Samenvatting Artikel

Een mooi bedankje kiezen voor uw personeel kan een lastige opgave zijn. U wilt natuurlijk iets speciaals kopen en het personeel niet teleurstellen. Daarom raden wij u aan om af te wijken van de traditionele cadeaus zoals een bos bloemen, een fles wijn of simpelweg een kaartje. U heeft jaren samengewerkt met uw personeel, dit is hét moment om uw waardering te tonen en er een speciale dag van te maken. In dit artikel doen wij een aantal trendy geschenkideeën zodat u nooit met lege handen staat. Lees snel verder om te ontdekken wat de populairste bedankjes zijn voor uw personeel.

Giftcard

De beste manier om een goed cadeau voor uw personeel te kiezen, is hen zelf een mooi cadeau laten kiezen. Dit klinkt misschien gek, maar op deze manier weet u altijd zeker dat uw collega’s een cadeau krijgen waar ze content mee zijn.  Een keuze cadeau kan verschillende vormen aannemen, maar een giftcard is de meest toegankelijke. Hieronder leest u welke cadeaubonnen er beschikbaar zijn.

  • Fashioncheque: bent u op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op kleding? Dan kunt u ervoor kiezen om een fashioncheque cadeau te doen. Dit is het ideale cadeau voor mensen die graag designerkleding dragen. 
  • Beauty cadeau: een beauty cadeau is perfect voor mensen die veel om hun uiterlijk geven. Een lekker luchtje, gezichtscrème en andere verzorgingsproducten kunnen allemaal worden aangeschaft met een beauty cadeau. 
  • Restaurantbon: een restaurantbon is perfect als u een luxe cadeau wilt geven. Dit is een perfect cadeau voor mensen die al wat langer in dienst zijn en waarmee u een goede relatie heeft. 
  • Klusbon: weet u dat uw collega echt van klussen houdt? Dan is een klusbon het perfecte cadeau om uw waardering te laten blijken. De klusbon kan bij de meeste bouwwinkels in België worden ingelost.

Cadeaubox 

De cadeaubox is perfect voor mensen die net een stapje verder willen gaan. Ten eerste wordt de box voorzien van mooie versieringen aan de buitenkant wat zorgt voor een feestelijke indruk. Daarnaast kunt u zelf kiezen wat voor cadeaus zich in de box bevinden, dit kan variëren van keukengerei tot kleding. Verder wordt en nog een persoonlijke kaart in de box geplaatst waarop u een mooi woordje kunt achterlaten. Kortom, een cadeaubox is een compleet cadeau dat u zowel persoonlijk kunt geven of thuis kunt laten bezorgen.

Kerstcadeau personeel

Bent u op zoek naar een kerstgeschenk voor het personeel, maar heeft u geen idee wat u dit jaar weer moet geven? Kies er dan voor om het personeel zelf een cadeau te laten kiezen. Op deze manier voorkomt u dat het personeel ontevreden is met de saaie cadeaus die ze ieder jaar krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een cadeaubon geven, of misschien wat excentrieker, het personeel vragen wat zij graag als kerstcadeau zouden willen hebben.