Houten wanddecoratie

Datum: april 1, 2021
Categorie: Huis, tuin en dier
Houten wanddecoratie 01

Samenvatting Artikel

Houten wanddecoratie

Bent u op zoek naar een leuke wanddecoratie? Of heeft u een kale muur in huis? Dan kan een houten wanddecoratie veel sfeer in uw woning halen. Meestal denken we aan meubels of kleine accessoires om een ruimte op te fleuren. Om een stapje verder te gaan, kunt u overwegen om eens te kiezen voor een houten wanddecoratie. De decoratie is van hout gemaakt, waardoor u de natuur in huis haalt en het interieur meer warmte geeft. In dit artikel zullen we u uitleggen waarom een houten wanddecoratie ideaal is voor ieder huis. 

Wat is houten wanddecoratie?

Houten wanddecoratie is anders dan een normale wanddecoratie. Als u de houten wanddecoratie laat maken, is het mogelijk om diverse aspecten te personaliseren. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, designs en afmetingen. Op deze manier weet u zeker dat u een uniek kunstwerk in huis heeft. In principe is het dus een artistieke manier om meer sfeer en warmte aan een kale muur te geven. Houten wanddecoratie geeft u de optie om alle kanten op te gaan en het geheel aan te passen op uw smaak en voorkeuren. 

Houten wanddecoratie op maat

Als u op zoek bent naar nieuwe meubels, bent u vaak beperkt tot het assortiment van de winkel of webshop. Hierdoor is het lastig om meubilair te kiezen dat precies bij het interieur en de grootte van uw ruimte past. Om er zeker van te zijn dat het in uw ruimte past, raden we de houten wanddecoratie aan. Dit kan op maat  gemaakt worden door een vakman, waardoor u het af kunt stemmen op al uw wensen. De decoratie zal perfect in uw huis passen. Kortom, een houten wanddecoratie is de beste keuze als u een samenhangend interieur wilt. 

Nu dat u weet dat houten wanddecoratie op maat kan worden gemaakt, is het goed om te weten welke soorten beschikbaar zijn. Een veel gekozen optie is de wanddecoratie in kunstvorm. Hiermee kunt u onder meer het logo van uw bedrijf in hout laten maken en op de muur bevestigen. Bovendien kunt u ook lijsten laten maken voor foto’s of een spiegel. Het is in principe mogelijk om houten wanddecoratie in alle vormen en maten te laten maken, als u de juiste persoon hiervoor kunt vinden.

Kleuren houten wanddecoratie

Ook kunt u kiezen uit een brede scala aan kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn natuurlijke kleuren, zoals bruin, grijs en groen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een Green Wall, waarin mos en bladeren worden verwerkt. Dit wordt gestabiliseerd, zodat er geen onderhoud nodig is. In combinatie met hout brengt u hiermee pas echt de natuur in huis. 

Bent u op zoek naar wanddecoratie met een moderne uitstraling? Dan is een 3D houten wanddecoratie de beste keuze. Dit bestaat uit blokjes hout in verschillende kleuren, waardoor er een 3D-effect wordt gecreëerd. Voor een luxe uitstraling raden we aan om te kiezen voor een Barnwood wandbekleding. Dit bestaat uit houten panelen in een visgraatmotief. Hierdoor hoeft u geen concessies te doen aan een strak design. De kleuren zijn volledig te personaliseren, dus de keuze is oneindig.

Ook een houten wanddecoratie in huis?

Houten wanddecoratie is volledig te personaliseren. De kleur, de afmeting en zelfs de stijl kunt u aanpassen. Bent u benieuwd naar andere tips voor uw huis, tuin en dier? Houd Startup24 dan in de gaten voor nieuwe artikelen!