Kerstcadeaus

Datum: juli 7, 2021
Categorie: Dienstverlening
sterkado kerst afbeelding 01

Samenvatting Artikel

De kerstperiode is altijd een hectische periode bij de meeste bedrijven. Er zijn veel bestellingen en er worden lange dagen gewerkt. Kerstmis duidt vaak het einde aan van deze drukke periode. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om het personeel te bedanken voor zijn harde werk het afgelopen jaar. De vraag is alleen op welke manier u het personeel gaat bedanken. Kiest u voor een traditioneel kerstpakket dat gevuld is met eten en drinken, of wilt u liever kiezen voor wat modernere cadeaus als een cadeaubox en cadeaubon. In dit artikel leggen wij u uit welke mogelijkheden u heeft en welke optie het best past bij uw personeel. 

Het traditionele kerstpakket

Een traditioneel kerstpakket is nog steeds de populairste optie onder de meeste werkgevers. Dit is ook een erg makkelijke keuze, want de kerstpakketten worden vooraf samengesteld door de groothandel. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen hoe groot het kerstpakket moet zijn en welke bundels u graag wilt hebben. Als u met een zeer hecht team werkt, dan raden wij u aan om voor een luxe en groot kerstpakket te kiezen, zodat u duidelijk aan uw personeel laat zien dat u hen waardeert. Bij grotere organisaties met weinig contact is het gebruikelijker om een klein kerstpakket te geven met wat minder producten. Hoe dan ook, met een traditioneel kerstpakket stelt u het personeel nooit teleur.

Cadeaubox

Wilt u liever kiezen voor een modern kerstcadeau, dan kunt u ervoor kiezen om een cadeaubox te geven. Dit lijkt op een traditioneel kerstpakket, maar bij een cadeaubox heeft u meer ruimte om het cadeau te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen welk cadeau er wordt geleverd, kies onder andere voor een lekker luchtje of een mooie fles wijn. Daarnaast kunt u de cadeaubox naar uw wensen aanpassen, zo kunt u een persoonlijk kaartje meeleveren en kunt u het uiterlijk van de doos opfleuren. De cadeaubox is net iets persoonlijker dan de kerstpakketten die op grote schaal worden geproduceerd.

Cadeaubon

Vindt u zowel een traditioneel kerstpakket als een cadeaubox niet persoonlijk genoeg, of bent u bang dat het personeel de cadeaus niet leuk zal vinden? Dan is het ook nog altijd mogelijk om voor een cadeaubon te kiezen. Met een cadeaubon weet u zeker dat het personeel altijd tevreden zal zijn, want zij kunnen immers zelf bepalen aan welk product zij het geld uitgeven.

U heeft de keuze uit veel verschillende soorten cadeaubonnen. Voor iedere persoonlijkheid is wel een cadeaubon te vinden. Zo kunt u de echte modeliefhebbers een fashioncheque cadeau doen die in de meeste kledingwinkels kan worden ingelost. Hecht uw personeel veel waarden aan gezichtsverzorging, dan is een beautybon wellicht wat gepaster. Verder zijn er nog eindeloos veel cadeaubonnen die u uw personeel kunt geven als kerstcadeau. Met een keuze cadeau voor kerst zit u altijd goed!