Mediums

Datum: juni 30, 2021
Categorie: Dienstverlening
Mediums

Samenvatting Artikel

Mediums

Een medium is iemand die speciale gaven bezit. Zo kan hij contact leggen met geesten, praten met overleden personen en voorspellen wat er zal gebeuren in de toekomst. Vaak is het medium zich niet bewust van deze gebeurtenissen, maar het kan ook voorkomen dat het medium deels of geheel bij bewustzijn is. In het laatste geval kan deze gaven interessante gesprekken opleveren. Vooral als men in staat is om met overleden personen te communiceren. In dit artikelen lichten we toe wat voor gaven het medium allemaal kan bezitten. 

Gaven van een medium

Een medium kan één of meerder gaven bezitten. Hieronder beschrijven we de belangrijkste gaven die een medium kan bezitten. 

1. Helderziend

U heeft vast wel eens gehoord dat er mensen zijn die met behulp van bepaalde voorwerpen kunnen bepalen waar anderen mensen zijn, wat deze mensen denken en wat deze mensen voelen. Het moet dan wel om een voorwerp gaan dat behoort tot de persoon in kwestie. Iemand die over deze gave beschikt, wordt helderziend genoemd. Deze gave kan soms voordelig uitpakken, zo kan men aanvoelen wat een ander persoon denkt. 

2. Helderwetend

Naast mensen die helderziend en heldervoelend zijn, zijn er ook mensen die helderwetend zijn. In dit geval komen er geen extra voorwerpen aan te pas die bijvoorbeeld de energie van een bepaald persoon kunnen overdragen. Helderwetende personen krijgen spontaan informatie in hun hoofd binnen zonder dat zij enig idee hebben op welke manier dit gebeurt. De gedachten worden dus spontaan opgewekt. 

3. Helderhorend

Naast helderwetende mensen zijn er ook mensen die helderhorend zijn. Er bestaat een klein verschil tussen deze twee mensen. Helderhorende mensen weten namelijk wel waar de gedachten vandaan komen. Zij hebben een stemmetje in hun hoofd dat hen vertelt wat er met een ander persoon gebeurt. 

4. Heldervoelend

Een andere vorm van helderziend zijn, is heldervoelend zijn. Iemand die heldervoelend is kan als het ware de energie van een andere persoon verkrijgen door objecten aan te raken die in bezit zijn van deze persoon. Deze energie kan het medium dan omzetten in gevoelens. 

Telepathisch vermogen

De gaven die reeds besproken zijn, kunnen op een positieve manier worden gebruikt. Deze krachten kunnen worden geëxploiteerd in het telepathische vermogen. Zo kunnen de verschillende gaven worden gebruikt om te communiceren met personen die al overleden zijn. Dit kan vooral helpen in het rouwproces. Daarnaast kunnen de krachten ook worden gebruikt om beter te begrijpen hoe bepaalde mensen zich voelen. Vooral als zij veel moeite hebben met het uitdrukken van hun emoties.  

Meer over mediums?

Wilt u meer leren en lezen over mediums en andere gaven? Houd dan Startup24 in de gaten. Wij voorzien de website regelmatig van nieuwe artikelen over verschillende onderwerpen.