Paragnosten

Datum: juli 6, 2021
Categorie: Dienstverlening
Paragnosten afbeelding 01

Samenvatting Artikel

Een paragnost is iemand die over een zesde zintuig beschikt waarmee hij contact kan leggen met de wereld hiernaast. Dit is een unieke, paranormale gave die maar weinig mensen bezitten. Vaak wordt gedacht dat zulke gaven eng of abnormaal zijn, maar juist het tegendeel is waar. Deze gaven kunnen op een positieve manier worden gebruikt. Zo kunnen paragnosten vragen uit het verleden beantwoorden of voorspellingen over de toekomst doen. Vaak worden er speciale voorwerpen zoals kaarten gebruikt om voorspellingen te doen, maar sommige paragnosten kunnen ook uit zichzelf aanvoelen wat er in de toekomst zal gebeuren of wat er in het verleden is gebeurd. In dit artikel leggen wij u meer uit over de gaven van een paragnost. 

De verschillende gaven van een paragnost 

De verschillende gaven die een paragnost kan bezitten worden hieronder kort toegelicht. Dit zijn enkel de meest voorkomende gaven, er zijn in werkelijkheid talloze gaven die een paragnost kan bezitten. 

  • Helderziend: een helderziend persoon kan zowel het verleden als het heden bekijken. Hij kan visualiseren wat er op die tijdstippen is gebeurd of zal gebeuren. Deze beelden kunnen uit het niets bij de helderziende binnenkomen, maar soms maken zij ook gebruik van bepaalde voorwerpen als kaarten. 
  • Helderwetend: Helderziende en helderwetende personen lijken heel erg op elkaar, maar een helderwetend persoon krijgt spontaan informatie in zijn hoofd toegestuurd zonder dat hij weet waar dit vandaan kom. Hij heeft dus geen extra voorwerpen nodig om aan informatie te komen. 
  • Helderhorend: een helderhorend persoon heeft een stem in zijn hoofd die hem vertelt wat er in de toekomst zal gebeuren of wat er in het verleden is gebeurd. Er is hier dus een klein verschil tussen helderwetende en helderhorende personen. Een helderhorende weet waar de informatie vandaan komt, terwijl een helderwetend persoon niet weet waar de informatie vandaan komt. 

Medium of paragnost?

Een medium en paragnost beschikken niet over dezelfde gaven wat vaak wel door veel mensen wordt gedacht. Een medium kan namelijk contact leggen met personen die al overleden zijn. Een paragnost hoeft dit niet per se te kunnen, maar het kan wel. Een medium is dus altijd een paragnost, maar een paragnost is niet altijd een medium. 

Wat kan een paragnost voor jou betekenen?

Een paragnost kan jou helpen bij het beantwoorden van lastige vragen over bijvoorbeeld je relatie, werk of familie. Daarnaast kan een paragnost worden ingezet om contact te leggen met personen uit het verleden. Dit kan vooral behulpzaam zijn voor mensen die in een rouwperiode zitten en het hier heel moeilijk mee hebben. 
Ben je op zoek naar een paragnost die jouw onbeantwoorde vragen kan beantwoorden? Spirit4u.nl heeft een professioneel team aan mediums en paragnosten.