Tijdelijk internet – wat is er mogelijk

Datum: november 14, 2022
Categorie: Dienstverlening
Tijdelijk internet feature image 01

Samenvatting Artikel

Uw bedrijf is aan het groeien en er komen steeds meer nieuwe werknemers. Het team wordt groter en groter. Bovendien is het kantoorpand véél te klein geworden, waardoor meer werknemers op afstand werken. Tijd om te verhuizen! Gedurende de verhuizing hebben veel medewerkers geen internet op locatie. Dit is vervelend en u wilt voorkomen om achter de feiten aan te lopen. Om dit probleem op te lossen, kunt u gebruik maken van tijdelijk internet. In dit artikel leest u over de mogelijkheden van tijdelijk internet.

Wat is tijdelijk internet?

Tegenwoordig is het ondenkbaar om te werken zonder internet. Al onze banen hangen ervan af. Het kan u wel eens overkomen dat er op uw werk een noodsituatie plaatsvindt. Bijvoorbeeld: storingen, verhuizingen of werknemers die op afstand werken, maar geen internet hebben. Jammer genoeg kunt u op deze momenten geen gebruik maken van het internet. Hiervoor is tijdelijk internet een goede optie. U kunt dit gebruiken op plekken waar geen constante internetverbinding is. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of het werken op afstand. U kunt gemakkelijk gebruik maken van tijdelijk internet in Nederland, maar ook in het buitenland. Bovendien kunt u diverse apparaten op het tijdelijk internet aansluiten.

Tijdelijk internet tijdens de verhuizing

U hebt eindelijk het perfecte kantoor gevonden, helaas is er nog geen internet. Het is mogelijk dat uw internetabonnement pas meeverhuist als u zelf al over bent. Erg vervelend. Een optie om verbinding te maken is om tijdelijk internet te huren. Hiermee is het mogelijk om met verschillende apparaten tegelijkertijd online te werken. Dit kan met maximaal 30 aangesloten laptops, computers, tablets, smartphones of andere devices. Met een tijdelijke internet box is het mogelijk om downloadsnelheden tot 500 Mbit en een uploadsnelheid tot 100 Mbit te behalen. Bovendien is een bekabelde of WiFi-verbinding eenvoudig tot stand te brengen. Voor het gebruik van tijdelijke internet box kunt u de stekker in het stopcontact steken en op de aan-knop drukken. Vervolgens bent u direct online.

Tijdelijk internet tijdens remote werken

Heeft u veel werknemers die remote werken en is de verbinding gedurende de meeting slecht? Ook op zo’n moment kan er gebruik worden gemaakt van tijdelijk internet. Een handige optie is het gebruik maken van de mobiele hotspot. Uw telefoon dient dan als wifi-verbinding voor andere apparaten. Zodra u de mobiele hotspot aanzet, kunt u verbinding maken met de WiFi-hotspot. Oftewel uw tijdelijk internet. Uw werknemers kunnen dus gemakkelijk remote werken met een internetverbinding die niet vastloopt. In totaal kunnen er 10 apparaten toegang krijgen voor de WiFi-hotspot door middel van een telefoon. De mobiele hotspot heeft een batterijduur van 12 uur. Dit is voor de meeste mensen voldoende, aangezien een werkdag 8 uur lang is.

Tijdelijk internet biedt veel voordelen op het moment van een verhuizing of tijdens remote werken. Werknemers kunnen overal waar zij willen gebruik maken van internet. Hierdoor voorkomt u achterstand op de taken die u moet uitvoeren. Het is mogelijk om lekker door te werken zonder storingen of andere problemen.